Sad kada nam je osposobljena naša nova web stranica, nema razloga da ne nastavimo sa nekim lijepim stvarima sa “stare” stranice, poput naših intervjua. Za prvi intervju na novoj stranici smo odabrali relativno novu ekipu, tj. njihovog voditelja, Josipa Puškara. Josip je voditelj momčadi Joker, koja se druge sezonu natječe u MNL FFER. Trenutačno su na šestom mjestu Skupine B, sa dvije pobjede u pet susreta i s jednakim brojem postignutih i primljenih golova.

 

Pozdrav Josipe, ekipa Jokera drugi put nastupa na OŽUJSKO MNL FFER, reci nam najprije kako ste se okupili uopće?
Pa upisom na FER saznali smo za ligu. Većina ekipe se zna ili iz srednje škole ili iz kvarta pa smo odlučili probat ligu da vidimo šta možemo.

Kako ste došli do imena momčadi Joker?
Pa zapravo nisam ni ja siguran kako smo dosli do imena. Odlucili smo se prijavit i trebalo nam je ime ekipe i mislim da je netko samo ispalio joker i svi smo se slozili s tim.

Prošle godine ste bili hit, ove godine baš vam i ne cvjetaju ruže; dvije pobjede u pet susreta?
Ove godine smo loše startali sezonu ali mislim da što dalje odmiče sezona da ćemo bolje igrati. Izgubili smo od Adacte, Futsala i malo nesretno od Grupe TnT ali smo pobijedili Pjesnike i izeneđujuće Pulu.

Jel to naslućujem pogrešno, ili se nadate prolaku u Ligu za Prvaka? Jer iz Lige za Ostanak će biti teško u doigravanje?
Nadamo se da možemo u zadnje tri utakmice skupiti bodove i proći u Ligu za Prvaka. Ovaj vikend će nam zato biti izuzetno važno dobro odigrati ove dvije utakmice.

Baš je to moje sljedeće pitanje. Imate u subotu najrije Amatere, a u nedjelju SPAN? Misliš li da možete uzeti puni plijen? S koliko bi bodova bili zadovoljni iz ta dva susreta?
Pa nadamo se da možemo uzeti svih 6 bodova, iako znamo da to sigurno neće biti lako.

Koje su vaše najveće prednosti, a koje mane? Imate li vođu na terenu i svlačionici? Je li se tko profilirao kao onaj čija je zadnja?
Mislim da nam je najveća mana to što znamo igrati dosta promjenjivo. Najveća prednost je to što se svi dobro znamo i zato igramo ko ekipa. Nemamo klasičnog vođu. Sve odluke se donose “demokratskim” putem.

I za kraj; kako ti se čini OŽUJSKO MNL FFER? Imaš li kakvih zamjerki na natjecanje?
Mislim da je liga odlična i dosta jaka. Trenutno nemam nekih zamjerki.

Hvala na ugodnom razgovoru Josipe., želim vam puno sreće u nastavku natjecanja.

Hvala, pozdrav.