Grupa TNT, kako to priliči i aktualnim prvacima, završila je Skupinu A OŽUJSKO MNL FFER 18 na prvom mjestu. Idealan povod da “uhvatimo” voditelja momčadi, Josipa Ivanova i zagnjavimo ga s par pitanja. Aktualnim prvacima prvo mjesto u skupini i nije iznenađenje, no jesi li ti zadovoljan kako je Grupa TNT odradila prvu fazu natjecanja?
Generalno sam zadovoljan kako smo odradili prvu fazu. Naravno da je moglo i bolje, ali ako pogledamo unazad 18 utakmica smo bez poraza što nam je ajmo reći dodatni motiv za dalje.

Izgubili ste Crnčevića a dobili Kolića. Kako ti komentiraš taj “trade”? Jeste li jači ili slabiji nego prošle sezone?
Nažalost, ro, Crni je napustio naše redove, ali ništa to nije bilo neočekivano. Znali smo da ide ako osvojimo. Valentino Kolić se napokon vratio i da je Crni ostao mislim da bi bili još bolji, ali posložili smo redove i bez njega. Jači ili slabiji? Pa mislim da smo rezultatima pokazali jačinu.

Kako komentiraš ligu ove sezone. Ja imam dojam kako je ovo najjača MNL FFER u povijesti, ti? Hoćete li moći obraniti naslov?
Ova sezona je definitivno najjača. Ima starih ekipa koje su uvijek dobre kao što su mStart, Pula, stYpe, Cvjetno i OptimIT, a i ADACTA standardno ako se skupe. Ima i novih koje su se sjajno uklopile kao VSITE i Brainless Developers koji su pokazali vec prošlu sezonu kako su neugodni. Obrana naslova? Dat ćemo sve od sebe, to je sve što mogu reći.