Moramo nešto priznati. Da, ‘igrali smo se skrivača’ i namjerno smo davali informacije na kapaljku. Razloge smo djelomično objasnili u ovom postu na facebooku, no najveći razlog je taj da planiramo novi sistem natjecanja za koji nam odgovara da imamo od 12 do 14 momčadi s kojima računamo do kraja prijava za natjecanje. Nakon dugo vremena OŽUJSKO MNL FFER 27 se neće dijeliti na dvije skupine, nego natjecanje u 27. sezoni OŽUJSKO MNL FFER će po prvi put imati jednokružni ligaški sistem nakon kojeg ćemo, naravno, imati playoff najboljih. Novost je i još veća prednost bolje plasiranih momčadi u playoffu u kojem će ove sezone osam momčadi odmjeriti svoje snage.

Sve one najbolje odlike su i dalje tu. Zagrebačka pivovara, odnosno brend Ožujsko Pivo i dalje je s nama, te će ostati s nama s još boljim nagradama, inventivnijim nagradnim igrama, ali i bonusima za najbolje igrače i momčadi. FavBet kladionica je ponovno osigurala novčane nagrade najboljim momčadima, ali i omogućila najboljoj momčadi natjecanja mogućnost osvajanja glavne nagrade na Završnici gradskih liga u iznosu od 50.000 kn! Podsjetimo, OŽUJSKO MNL FFER 26 Plavi Mjesec je završio ‘bogatiji’ za 7.000 kn, Kako to!? je plasmanom na drugo mjesto osvojio 2.000 kn, dok je Ars Futura pobjedom u utakmici za treće mjesto uhvatila utješnih 1.000 kn nagrade!

Novost je i ta da se ove godine ukida ‘ograničenje’ broja stranaca. ‘Stranci’ i ‘strane momčadi’ su prošlost, broj stranaca će se uzimati u obzir samo kod izračuna kotizacije za natjecanje. Sve nove pojedinosti će te saznati na vrijeme, prije početka natjecanja.

Nadamo se da kako ćemo krenuti već idućeg vikenda 30. siječnja 2022., s prvim kolom OŽUJSKO MNL FFER 27. Prijave će trajati do SRIJEDE, 26. siječnja 2022. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.