S ozirom da je Skil zbog dobro poznatih razloga morao odgoditi utakmice trećeg i četvrtog kola, kako ne bi gomilali zaostale utakmice, OptimIT i Futsal Dinamo su odigrali ‘malo ranije’ susret 5. kola OŽUJSKO MNL FFER 25. Bolje u susret ulazi OptimIT i već nakon pet minuta osovina Kurtović-Planjar opet odlično surađuje i Kurtović zabija za vodstvo. Trgnulo je to Futsal Dinamo i trener Jukić je posložio kockice te do kraja poluvremena raspoloženi Kiko Dragaš Selaković postiže hat-trick i u potpunosti preokreće susret. Nadu u 20′ vraća Rebernišak, opet na asistenciju Planjara. Iako je momentum bio na strani OptimIT-a, Futsal Dinamo je uspjevao kontrolirati susret, te se pogotkom Briškoga ponovno vratio na +2. On se 23′ najbolje snalazi u šestercu i zabija za odlazak na komotno vodstvo. Dvije minute prije kraja susreta Domiter brani šesterac, ali odbijenu loptu Stančić ipak posprema za neizvjesnu završnicu. Obrana Futsal Dinama je uspjela izdržati te su upisali nova vrijedna tri boda.

Sljedeći susret Skupine A pružio nam je dvojboj ekipe Kako to i Qualije koji je mogao otići na obje strane, ali je na kraju ipak završio podjelom bodova. Pomalo iznenađujuće poveo je Kako to u 8′ susreta preko čovjeka s zvučnim prezimenom, Zemana. Nije dugo trajalo to vodstvo jer se već u sljedećoj minuti kralj šesterca, Mario Crnčević uspijeva “isčeprkati” jednu loptu u šestercu i poravnati rezultat. Nakon izjednačujućeg pogotka, mreže su mirovale sve do 18′ kada Kordić malo biciklira po lijevoj strani, lijepo se izbacuje i još ljepše poentira u suprotni kut danas raspoloženog Goleša. Dvije minute nakon toga Kako to poravnava rezultat nakon što Marković sigurno realizira kaznni udarac sa 6 metara. Nakon toga vratari su zaključali svoje mreže i nismo vidjeli više pogodaka.

U posljednjem susretu dana minus5 je odradio lakši trening i lagano uknjižio tri boda. Za relativno blagi poraz Mikroblink može ponajviše zahvaliti Paljku koji je danas bio na streljani i samo je 4 puta kapitulirao. Dugo je mreža Mikroblinka mirovala, sve do 14′ kada prvo zabija Zrnčić, a onda nedugo zatim i Halužan za mirnih 2:0 na poluvremenu. U nastavku se u strijelce još jednom upisao Zrnčić. Lijepi utješni pogodak za Microblink postigao je Tutek pet minuta prije kraja. Na samom kraju susreta Ivan Penava je uz svoje dvije asistencije upisao i jedan pogodak za konačnih 4:1.