Gradimo svoj G.O.A.T. tim, a gdje naći veće zvijezde nego na OŽUJSKO MNL FFER.

Tražimo uigrane malonogometaše koji žele pojačati treninge kao full-stack developeri u Maven Mule timu

Tko smo mi?

Krenuli smo kao startup iz Zicera – Zagrebačkog inovacijskog centra. Time smo se pridružili rastućoj i sve jačoj startup sceni u Hrvatskoj.

Dio naše kulture je kreativno rješavanje problema i otvorena komunikacija. Zaboravi strogu hijerarhiju, svaki zaposlenik autonomni je član i doprinositelj Maven Mule tima.

Maven Mule je dvostruki Salesforce partner koji pomaže tvrtkama s procesima digitalne transformacije, implementacijom Salesforcea u poslovanju i isporučuje personalizirana rješenja za kompleksne poslovne izazove.

Osim konzultantskog dijela, bavimo se i productom. Imamo nekoliko nativnih Salesforce proizvoda koji olakšavaju poslovne procese, a želimo i dalje inovirati i graditi vlastita rješenja. Za to su nam potrebni timski igrači koji poznaju i tradicionalni development stack i specifičnosti Salesforce ekosustava.

Što je prednost rada u Salesforce ekosustavu?

Salesforce je vodeća SaaS platforma i leader u cloud CRM rješenjima koju koristi preko 90% Fortune 500 tvrtki.

Brzi razvoj aplikacija omogućen je kroz cloud-first stack koji je podržan ozbiljnim development frameworksima: open-source UI layer web komponente (Lightning Web Components), integracija s DevOps alatima poput CI/CD pipelinea i containera, AI engine (Einstein), sabirnica platformskih poruka (Platform Events), stalno-razvijajuća tehnologija (Evergreen) za bezserverne mikroservise koja koristi Node.js, Redis, Kubernets, itd.

Zbog toga sve više tvrtki migrira svoja rješenja u Salesforce ekosustav, te je potražnja za Salesforce developerima velika i raste iz godine u godinu.

Što je MM izazov i kako sudjelovati?

Prati MNL FFER i saznaj uskoro 🙂