Zanimljiv je bio odabir momčadi kola (odnosno momčadi vikenda pošto svoju utakmicu nisu odigrali Plavi Mjesec i Adacta), no uspjeli smo izdvojiti petoricu onih, koji su po našem ukusu bili na koplje bolji nego ostali.

Karlo Maloševac (Futsal Cirkus) – možda i nije imao toliko ozbiljnog posla u susretu s Cvjetno Pinkdroids, no i taj odradio na vrhunskoj razini. Mreža mu je ostala netaknuta, što je u proteklim sezonama zbilja bila rijetkost.

Ivan Martić (Futsal Cirkus) – iako od njega u ovom susretu nismo očekivali da će predvoditi svoju momčad, Ivan Martić je bio upravo to. Pogodak i asistencija Dekaniću su ga izdvojili iznad ostalih u visokoj pobjedi nad Droidima.

Andro Cota (Je Zakon) – malo je tko očekivao da će mlađi Cota iskočiti u momčadi aktualnih prvaka, no upravo se Andro Cota nametnuo u momčadi prepunoj iskusnih igrača (Marušić, Kajganić, Kubović, Čurčić) i još zabio pogodak, definitivno zasluživši nominaciju za petorku kola.

Ivan Šulentić (MNK Peliks Kapetanović sistemi) – Ivan se u velikom stilu vratio u OŽUJSKO MNL FFER! Nakon epizode u Futsal Dinamu U21, on i brat Marko su predvodili MNK Peliks Kapetanović sistemi do visoke pobjede nad OptimIT-om.

Josip Baraba (minus5) – Baraba je među prvima sponznao kako brzo nova lopta na OŽUJSKO MNL FFER 22 leti. I nije oklijevao potegnuti s bilo koje pozicije, dovodivši golmana Qualie na velike probleme. Epilog; dva pogotka i asistencija.