Kao i uvijek, naša nagradna igra je pružila ponovno zanimljiv dvoboj. Ovaj put su tu bili Vjeko Krsnik i Ivan Sobota, koji su, na kraju balade izašli sa željenim plijenom. Kako? Pa prije 10-tak dana smo objavili detalje nagradne igre;

#nagradnaigra ?????? | Imamo i iznenađenje za nastavak natjecanje. Pojačanje u obliku Hidra isotoničnog napitka, koje će nas osvježavati od napornog tempa u nastavku OŽUJSKO MNL FFER 25!

Zagrebačka Pivovara je na tržište lansirala novo bezalkoholno funkcionalno piće Hidru UP. Radi se o osvježavajućem piću od voćnog soka naranče, limuna i limete te ječmenog slada s vrlo malo kalorija koje brzo obnavlja potrošene zalihe energije. Osim prirodnih sastojaka, Hidra UP sadrži minerale (Mg) i vitamine (C, B6, B5, B3) koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
I vi možete osvojiti jedan karton Hidre. Dovoljno je lajkati ovu objavu i tagirati svog prijatelja s kojim ćete podijeliti ovaj karton! No, to nije sve potrebno za osvajanje. Potrebno je smisliti slogan, moto, poskočicu koja će sadržavati riječi “MNL FFER” i “Hidra” u sebi i upisati ga u komentare ove objave. Ukoliko slogan bude uistinu atraktivan i domišljat, nagradit ćemo ga spomenutom nagradom ali i dodat ćemo i gajbu hladne Ožujsko Pivo ! ??

Nagradna igra traje do nedjelje, 30. svibnja 23:59h, a pobjednika ćemo objaviti dan poslije!

A u komentarima se na kraju dogodio zanimljiv epilog, pogledajte;