Zadatak da najavi ovo zanimljivo kolo, prvo ovog vikenda dobio je Marko Lepoglavec, igrač Futsal OptimIT-a, momčadi koja se, možemo to slobodno reći, pomalo neočekivano s vrha ljestvice smije ostalima kojoj joj gledaju u leđa. Pa pročitajmo kako jedanaesto kolo vidi Marko;

 

FUTSAL PRAVO – JOKER
Prvi na redu nam je dvoboj lidera Lige za ostanak. Obje ekipe svjesne važnosti ove utakmice zasigurno će nam priuštiti dobru i atraktivnu utakmicu. Pogledavši statistiku Joker je ekipa sa najviše zabijenih pogodaka, čak 26 dok se s druge strane nalazi mala kompaktna srčana ekipa pravnika koja u debitanskoj sezoni zasigurno želi pobjedom približiti se cilju prolaska u doigravanje kasnije.

GRUPA TNT – YUGO 45
Jedina ekipa bez poraza definitivno je favorit u utakmici protiv ove sezone nedovoljno pripremljene ekipe Yugo 45. Momci iz TNT-a zasigurno se nadaju prolasku u doigravanje te im u ovom susretu igra jedino pobjeda.

PJESNICI – GALERIJA
Ekipa koja je na početku sezon iznenadila sve hvata zadnji vlak, zadnju nadu da bi mogli dohvatiti jedno od dva mjesta koja vode u doigravanje. Dečki iz Galerije razočarali su ove sezone te se sa samo 4 boda te u ovoj utakmici nemaju nikakav pritisak. Mogu li iznenaditi i pjesnicima uzeti vrlo važne bodove?

SPAN – ATENZA ZOOM ZOOM
Još jedna ekipa koja je podbacila ove sezone. Spanovci su se već vjerojatno oprostili od doigravanja dok se prošlogodišnji vulkanizeri nadaju pobjedi koja ih i dalje ostavlja u dobroj poziciji za doigravanje. Zadnja ali definitivno ne i najmanje važna utakmica 11. kola Lige za ostanak u kojoj ekipa Antenze Zoom Zoom mora pobjediti te držati priključak za vodećim ekipama.

HENNESSY – ESTARE CULTO
Definitivno najugodnije iznenađenje ove sezone, konsolidirana ekipa Hennessija koja u ovoj utakmici traži pobjedu i nada se direktnom plasmanu u polufinale, dok s druge strane ekipa Estare Culta nema što izgubiti te se svakako mora sabrati i pripremiti za doigravanje. Favorit je Hennessy, ali to mora tek pokazati na terenu.

ADACTA – FKIT TIGROVI
Momci iz Adacte zasada su razočarali svoje navijače. 1 bod koji su prenijeli iz skupine B stavio ih je u neugodnu situaciju gdje se teško mogu izboriti za njihov uobičajeni plasaman a to je među prve dvije ekipe u Ligi za prvaka. Tigrovi u ovoj utakmici moraju pobjediti žele li zadržati ikakve šanse za direktan plasman u polufinale te nas zasigurno očekuje tvrda i zanimljiva utakmica.

BUBANJ – PULA GLADIATORS
Bubanj, još jedna ekipa koja je navikla na direktan plasman u polufinale u utakmici sa gladijatorima mora uzeti pun plijen te zadržati priključak sa vodećim dvojcem lige. S druge strane Puljani, ukoliko se okupi kompletna momčad, što im je ove sezone dosada bio najveći problem zasigurno će se pokazati kao tvrd orah te nas očekuje još jedna čvrsta i napeta utakmica.

FUTSAL OPTIMIT – EQUIDEM
Definitivno najzanimljivija utakmica 11. kola. Kratak pogled na tablicu pokazuje nam dvije ekipe suprotnog stila igre, Optimit koji ove sezone u Ligi za prvaka još nije primio gol dok je Equidem ekipa sa najviše postignutih pogodaka. Obje ekipe su svjesne velikog uloga u ovoj utakmici, a to je vrlo vjerojatno direktan plasman u polufinale za pobjednika ove utakmice. Zasigurno nas očekuje vrhunski futsal u kojoj će obje ekipe pokušati dohvatiti polufinale dva kola prije kraja.

BUBANJ – ADACTA
Odgođena utakmica 10. kola dolazi nam kao šećer na kraju. Repriza prošlogodišnjeg finala u kojoj je pritisak na ekipi Bubnja. Sigurno puni motivacije željni osvete za prošlogodišnji poraz u finalu sada ih dodatno motivira i činjenica da moraju pobjediti ukoliko žele ovisiti sami o sebi i šansi da ostvare svoj uobičajeni plasman a to je mjesto među prve dvije ekipe koje ih vodi direktno u polufinale. Adacta, koju su neki već nepromišljeno prekrižili ove godine svakako mora biti respektirana. Ekipa koja se uspije više odmoriti od ranije utakmice lagani je favorit u ovoj neizvjesnoj utakmici.