Pripremili smo vam i jednu najavu “s vrha”, odnosno kako četvrtfinalne susrete vidi igrač momčadi koja je već na final-foru OŽUJSKO MNL FFER 12, odnosno u polufinalu. Točnije, riječ je o Marku Lepoglavcu, igraču Futsal OptimIT. Pročitajte kako on vidi četvrtfinalne susrete; 

BUBANJ- ESTARE CULTO 

Očekujem još jednu utakmicu gdje će Bubanj svih 40 minuta igrati golmana igrača. Nedostatkom UngarovaGrgića i ponajviše Kneževića zapravo i nemaju drugi izbor. Strpljenje i koncentracija će po meni odlučiti ovu utakmicu. Hoće li prije popustiti koncentracija u obrani pa će zalutati jedna lopta iza leđa Šuškovića ili će dečki iz Estare-a uspjeti presjeći i zabiti na prazan gol. O kvaliteti Bubnja ne mora se puno pričati, okosnicu ekipe čine dečki koji su nedavno osvojili naslov 1.HMNL, ali Estare ima odličan kolektiv, igraju čvrstu i pokretljivu obranu te imaju fantastičnog golmana. Stipe im je donio jednu taktičku sigurnost u ekipi i svojim znanjem svakako će pomoći u obrani na golman-igrača. Favorit utakmice i dalje je Bubanj koji se i uz nedostatak navedene trojke može nadati naslovu. U polufinalu bih radije Estare jer protiv njih još nisam igrao ove sezone. 

ADACTA – PULA 

Kod Adacte slična stvar kao i kod Bubnja, nedostatak tri vrhunska igrača, ZorićaSigurnjaka i Limića. Pula će zasigurno igrati svoju agresivnu igru, kako bi neki nazvali “Kujta style” i ovisno o sudačkom kriteriju na toj utakmici vidjet ćemo koliko čvrsto u obrani će im biti dozvoljeno. Pula dulje vrijeme bez Medena; vidi se da to nije to, ali dolaskom Tadića dobili su na širini ekipe i očekuje nas odlična utakmica. Favorit po meni svakako Adacta koja i bez navedenih igrača ima vrhunsku ekipu koja je i cijelu sezonu dogurala do četvrtfinala na krilima Catele i Markića. Dodajmo tu još Ukalovića, koji uz Lukića mogu svakako donijeti i naslov prvaka. U polufinalu radije bih htio vidjeti Adactu jer su po meni zaslužili svojom kvalitetom i radom da odigraju još jedan final four.