MNK Peliks Kapetanović sistemi su i prije zadnjeg kola završili svoj put u ovoj sezoni OŽUJSKO MNL FFER. To nam je bio povod za razgovor s Franom Kranjčićem, voditeljem Peliksa, od kojih su svi, vjerujemo, puno više očekivali.

Fran, sezona je proletjela. I prije zadnjeg kola, zbog diskvalifikacije momčadi Optinova ste završili svoj put. Kako ste zadovoljni s prvom sezonom na OŽUJSKO MNL FFER?

Mislim da nema puno razloga za zadovoljstvom. Objektivno mislim da imamo momčad koja se spremna boriti za medalje a evo ispalo je tako da igramo ligu za ostanak. Nažalost dogodile su nam se ozljede igrača koji bi bili pojačanje svakoj momčadi u ligi (poput kapetana Luke Pavlića i Nikole Novosela). Na kraju je smo se više borili da se skupimo za utakmicu nego što smo se borili za bodove na terenu.

Odgovorio si djelomično i na moje sljedeće pitanje. Što misliš o ostatku lige ove sezone i koliki je vaš maksimalan doseg?

Što se tiče same lige mislim da je ovo daleko najjača liga u Zagrebu a i šire. Od same kvalitete ekipa koje sudjeluju do načina na koji je organizirana. Sto se tiče našeg maksimalnog dosega, mozda ce zvucati malo umisljeno i bahato, ali mislim da je to svakako borba za medalje. Naravno uz preduvjet da budemo kompletni.

Pošto si potvrdio da ćete sudjelovati i sljedeće sezone, što mislite što trebate promijeniti u odnosu na prošlu sezonu? Hoćete se pojačati?

Kostur nase momčadi čine igrači iz Podsljemena koji za klub igraju od osnivanja momčadi. Mi smo kvartovska ekipa u koju se teško ulazi, a jos teže izlazi, tako da je prostor za promjene u rosteru mininalan. Ali evo nikad ne reci nikad..

Zadnje pitanje. Što misliš tko osvaja ove sezone? Koja moomčad po tebi izgleda kao najozbiljniji kandidat za osvajanje?

Mislim da je pogled na tablicu Lige za prvaka dovoljan za odabir favorita. Luka Ploče d.d. i Plavi Mjesec su glavni favoriti i mislim da će se novi prvak tražiti između te dvije momčadi.

Šalio sam se za zadnje pitanje. Ovo je zadnje pitanje. 😀 Prognoziraj osvajače pojedinačnih nagrada. Najbolji strijelac/igrač/golman/MVP Završnice?

Uff, teško pitanje. Ako baš moram prognozirati onda neka bude Mario Crnčević za strijelca, Antun Janeš za igrača i Mateo Vlatkovic za golmana.. MVP Završnice Hrvoje Žuvela.