U novoj sezoni, odnosno u OŽUJSKO MNL FFER 27 imamo novog partnera, koji je odlučio uložiti u sveučilišni sport te napraviti promociju svojih usluga! Ime partnera je ORSUS GRUPA, a jedna je od najbrže rastućih kompanija u svojoj branši! Orsus grupa je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 2014. Poslove obavljamo na području cijele Republike Hrvatske. Od trenutka osnivanja jedna smo od najprogresivnijih tvrtki u našoj djelatnosti, sa stalnim, ali kontroliranim rastom i razvojom tvrtke.

Na temelju ovlaštenja izdanih od nadležnih tijela, a u skladu sa normom ISO 9001:2015 obavljamo sve vrste stručnih usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i tehničkih ispitivanja. Pružamo Vam kompletna rješenja vezana uz zadovoljavanje Vaših zakonskih obveza, od trenutka osnivanja do svakodnevnog poslovanja. Mi smo Vaš strateški partner u razvoju sigurnosti i zaštite u vašoj kompaniji. Za sve navedene poslove posjedujemo ovlaštenja od nadležnih institucija kao što su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ministarstva unutarnjih poslova…

Orsus grupa d.o.o. u svom vlasništvu posjeduje svu Zakonski propisanu i potrebnu mjernu opremu za provođenje navedenih mjerenja i ispitivanja. Sva mjerna oprema je I klase točnosti o čemu imamo potrebnu dokumentaciju. U cilju ostvarivanja zakonitosti i sljedivosti mjerenja kao i što bolje točnosti dobivenih rezultata mjerenja, oprema se redovito umjerava u zakonski propisanim intervalima.

U tvrtki je trenutno zaposleno 13 zaposlenika; 10 zaposlenika sa visokom stručnom spremom, 1 zaposlenik sa višom stručnom spremom i 2 zaposlenika sa srednjom stručnom spremom.

Orsus grupu možete pronaći i na web stranicama https://orsusgrupa.hr/

A slobodno downloadajte i osnovne informacije o ovoj firmi.