Dino, ti si kao igrač Cvjetnoga sudjelovao u osvajanju prvog mjesta prije ove mini-stanke, kako ti komentiraš dosadašnji tijek OŽUJSKO MNL FFER 19?
Liga je do sada ponudila više manje očekivani rasplet, uz par iznimaka. Adacti je konačno došla na naplatu njihova neozbiljnost i nedolasci na utakmice. S druge strane, mi smo se našli na vrhu, sto čak ni najzagriženiji simpatizeri Cvjetnog (osim možda Veljca) nisu očekivali!

Kako si zadovoljan s učinkom svoje ekipe? Ekipno i pojedinačno?
Naravno da s učinkom ekipe ne mogu biti nezadovoljan, no moram biti realan i priznati da su nam na ruku išla nova pravila gdje smo uknjižili 4 boda iz 2 utakmice. Pojačanja su se iskazala, Juranović je u ključnim trenutcima zablistao kao zvijezda repatica, J. Nemanić je bio hladan kao špricer u završnici te tako zabio par ključnih golova i Herc, kojeg su već prozvali Eder Lima iz Cvjetnog. Jedino što pojedinačno mogu zamjeriti nekom od svojih igrača je prekomjerna kilaža nekada velike nade Ivana Liovića, no on je obećao doterati se u red za završnicu!

Kakva su očekivanja od playoffa? Dolazi i DRAFT, da li se planirate pojačavati na taj način?
Kako je sezona tekla sve bolje i bolje, tako su i naša očekivanja rasla te se sada svi u svlačionici nadamo da je ovo godina Cvjetnog! Što se tiče drafta, siguran sam da će igrači Adacte biti traženiji nego potpis Vedrana Škorića nakon osvajanja Kutije Šibica. Za našu ekipu ne znam kakvi su planovi oko drafta, jer to dvojac Slepčević-Škorić odrađuje u tajnosti da slučajno koja informacija ne bi procurila u medije i tako upropastila transfer, no znam da će njih dvojica taj posao obaviti najbolje što mogu!

Kakav je tvoj status? Čuli smo da polako staješ na gol? Planiraš stati u ovoj sezoni na gol Cvjetnog?
Do sada sam sudjelovao kao igrač, što se pokazalo jednako uspješnim kao šampon za rast kose Krešimira Tadića. Što se tiče branjenja, dobio sam zeleno svjetlo doktora da ponovno stanem na gol. Cvjetno sada ima tri golmana, no Juranović nam se teže ozljedio, tako da smo bez njega vjerojatno do kraja sezone. Na izborniku Slepčeviću je da odluči da li mu više trebam kao igrač ili kao vratar.

Foto: Dino Šteher / facebook.com