Jedanaesto kolo OŽUJSKO MNL FFER 22 obilježio je veliki povratak Qualije koji je inicirao Mario Crnčević te sigurne pobjede Plavog Mjeseca i Ars Future. Svi oni su se našli na neki način u ovoj petorki kola, a na koji način, provjerite.. nastavkom čitanja..

Natko Kvakan [Ars Futura] – Kvakan je nastavio s ovosezonskim dobrim predstavam i zadržao clean sheet protiv uvijek neugodnih pucača iz momčadi Je Zakon. Šlag na tortu dobre predstave je gol sa svoje polovice za potvrdu pobjede.

Lovro Čilić [Koios] – Lovro je bio danas taj koji je rasteretio Filipovića i trasirao pobjedu Koiosa. Momci iz Koiosa “na papiru” nisu imali težak zadatak, no Čilićev lijep prvi pogodak u susretu, te još jedan u (ne)sretnoj 13′ i asistencija su mu osigurali mjesto u momčadi kola.

Dario Markić [Adacta] – koliko Markić znači za Adactu dovoljno govori činjenica da je direktno uključen u šest od devet golova Adacte (pet golova i asistencija) protiv ne baš bezopasnog protivnika kao sto je Futsal Cirkus. Markić je bio raspoložen i raspucan, svakako dovoljno za petorku kola.

Juraj Pajalić [Ars Futura] – inače čovjek iz sjene je u ovom kolu iskočio. Uvijek konstantan ali danas se ipak malo izdignuo i protiv teškog protivnika pogurao Plavi Mjesec ka punom plijenu s jednim golom i asistencijom.

Mario Crnčević [Qualia] – iako je na poluvremenu utakmice izgledalo sve jako crno za Qualiu ukazao se Crnčevic i dao dodatni impuls Qualiji s dva gola i vratio je u život te potaknuo veliki preokret za rušenje Ploča.