Dvanaesto kolo OŽUJSKO MNL FFER 22 obilježila su dva nedolaska na utakmicu, onaj Optinove te Cafe Galerije. No i bez te dvije utakmice vidjeli smo odličan futsal, sasvim dovoljno da sastavimo petorku kola.

Ivan Ivić [Cvjetno Pinkdroids] – iako nije u formi u kojoj smo ga navikli gledati, protiv Ars Future je bio i više nego odličan. Kad je obrana popustila sa igračem više uvijek je bio tu i držao Cvjetno u pozitivi.

Domagoj Živković [Inxelo Technologies] – vukao je svoju ekipu protiv Peliksa sa tri zgoditka, ali na kraju ipak nedovoljno za njih da uđu u playoff, ali dovoljno da sebe utješno progura u petorku kola 🙂

Luka Modrić [Futsal Cirkus] – kapetanski je odradio posao. Maestralan u obrani, ubojit u napadu. Već je prvim golom nagovjestio da će ovo biti njegova večer, a do kraja susreta je upisao još dva zgoditka za velika tri boda.

David Kos [Cvjetno Pinkdroids] – David je ušao u OŽUJSKO MNL FFER u momčadi VSITE-a, a nastavio u dresu Cvjetnog. Solidan ove sezone, a u utakmici protiv Ars Future je zaslužio nominaciju za petorku kola. ‘Načeo’ je mrežu Ars Future, jako dobro odrađivao obranu dok je Futura napadala sa golmanom-igračem te je to i kapitalizirao sa dodatnim zgoditkom.

Ivan Puljić [Luka Ploče d.d.] – u teškoj i čvrstoj utakmici uspješno se hrvao sa obranom je Zakon-a i na kraju uspio u predposljednjoj minuti iskorisiti pad koncentracije obrane te donijeti velika tri boda Pločama.