Pretposljednje kolo OŽUJSKO MNL FFER 22 pružilo je veliko iznenađenje već u Ligi za Ostanak. Koios je imao ‘meč loptu’ za doigravanje. Na golu Pule GlobalLogic nije bilo F. Dragosavca. Ražanj je bio spreman, no zec je pobjegao u šumu…

Darko Kundović [Pula GlobalLogic] – kad su vidjeli da nema Filipa Dragosavca na golu Pule, dečki iz Koiosa su vjerojatno pomislili kako će ovo biti “piece of cake” i da će protiv Pule osigurati ulazak u doigravanje i prije zadnjeg kola OŽUJSKO MNL FFER 22. No, Darko je pokazao zavidne golmanske vještine i doveo Pulu nadomak plasmanu, a Koios do ruba provalije – još jedne neuspješne sezone.

Krešo Lelas [Ars Futura] – Krešo je odigrao još jednu vrhunsku utakmicu u kojoj su on i njegovi suigrači “pomeli” Futsal Cirkus. Četiri pogotka na kontu i odlična forma Ars Future… hm, čini nam se kao ‘deja vu’?

Matija Catela [Adacta] – dva majstorska pogotka Catele podsjetila su nas na činjenicu da Adacta ima još vrhunskih pivota osim Markić i Majića. U odsustvu Markića, Catela je pokazao svu raskoš talenta na koju nas tek ponekad podsjeti.

Ante Juričić [SM Ringoel] – Sm Ringoel se vratio na pobjedničke staze. Nakon debakla dan prije, kapetan i voditelj ekipe ‘potegnuo’ je i doveo svoju momčad do važne pobjede nad minus5.

Nikola Katić [Luka Ploče d.d.] – iako je Neven Zonjić ponovno pokazao ubojitost nepogrešivo pogađajući sa svoje polovice terena, ‘junak’ utakmice je ipak Nikola Katić koji je pokazao kako može biti ubojito precizan. Olakotna okolnost za potop Cvjetno Pinkdroidsa može biti nedolazak ‘pravog’ golmana, no u oba Katićeva pogotka golman nije imao što napraviti na golu.