Posljednje kolo prije doigravanje dalo nam je i posljednje ‘trkače’ u utrci za najboljeg golmana i najboljeg igrača OŽUJSKO MNL FFER 22. Kolo kao kolo nam je dalo posljednje putnike u doigravanje, a posebno je zanimljivo bilo u Ligi za Ostanak, gdje su Pula GlobalLogic i OptimIT pozitivnim rezultatima ‘čekirali’ svoje karte za doigravanje. Ovo je naša posljednja petorka kola.

Natko Kvakan [Ars Futura] – Još jedna nominacija za petorku kola i još jednm nepopularnih 0:0 na futsal utakmici. No i to je bilo dovoljno da se Ars Futura direktno provuče u četvrtfinale, a jedan od najzaslužnijih svakako je bio Kvakan koji je ostavio svoju mrežu netaknutom i donio toliko vrijedan bod svojoj ekipi premda su u nekoliko navrata visili.

Juraj Pajalić [Plavi Mjesec] – još jednom je Juraj bio taj Pajalić koji je zabijao i asistirao. U utakmici koja je malo išla na jednu malo na drugu stranu Juraj je pokazao da se savršeno snalazi u igri sa vratarem u polju. Uvijek je na pravom mjestu da zabije ili pak namjesti zgoditak. Četiri od pet golova Plavog mjeseca svakako zaslužuje da se njegovo ime nađe na popisu za petorku kola.

Blažić Antun [Adacta] – U momčadi punoj prekaljenih imena kao što je Adacta ovaj put se istaknuo mladi Blažić. Sa svoja dva zgoditka pomogao je u rušenju uvijek neugodnog Je Zakona i dobio poziv za petorku kola i dodatni motiv da nastavi sa dobrim igrama.

Domagoj Planjar [OptimIT] – Inxelo Technologies nije na utakmicu došao ‘spuštenih gaća’. Doduše, prisutnost oba golmana u petorci tjera na taj zaključak, no uz Grubešu i Živkovića, Kokot se nije činio kao strano tijelo u petorci. Takav Inxelo OptimIT je uspio svladati ponajprije zahvaljujući Planjaru, koji je bio nezaustavljiv. I kad je Inxelo smanjio na 2:3 i kad su se počeli grist nokti na klupi OptimIT-a, ponovno se ukazao Planjar i okončao muku i donio OptimIT-u prolaz u doigravanje.

Neven Zonjić [Luka Ploče d.d.] – Nisu niti Zonjić niti Luka Ploče briljirali u ovoj utakmici, no Neven je prepoznao trenutak kad je bilo potrebno da ‘potegne’. Uzeo je stvar u svoje ruke i kod negativnog rezultata s par driblinga preokrenuo stvar. To je ono što ‘glavni’ igrač momčad mora napraviti.