Malo kasnimo s objavom petorke kola, no sigurno ćete se ovako prisjetiti najboljih igrača i njihovih predstava u petom kolu OŽUJSKO MNL FFER 22! Dragan Lukić je vrijedno zapisivao sve i odlučio se za ovu petorku koja je po njegovom mišljenju pokazala najviše:

Natko Kvakan [Ars Futura] – Kvakan je držao visoki nivo koncentracije kroz cijelu utakmicu, priseban cijelo vrijeme, upisavši obrane par teških lopti posebno pri rezultatu 0:0 kad je Ars Futura opasno visila. Nastavio s dobrim obranam i u nastavku nakon što su Brainless Developersi krenuli sa vratarem u polju.

Martin Šundov [Qualia] – Šundov je dobru formu iz sveučilišnog prvenstva nastavio i u OŽUJSKO MNL FFER. Dva gola i asistencija. Konstantna opasnost po protivnički gol i dobro odrađeni obrambeni zadatci u čvrstoj i tvrdoj utakmici.

Neven Zonjić [Luka Ploče] – Zonjić je posebno inspirirao delegata utakmice koji je upisao ovo: “čvrst u duleima, konstantna opasnost u napadu. Prvi u napadu i prvi u obrani – za drugi gol ukrao loptu na svojih 9 metara, izborio se za poziciju i špicom provukao ispod Štehera. Glavni pokretač Ploča. Uvijek barem dvojica na leđima.” Mislim da je dovoljno za petorku kola. 😀

Krešo Lelas [Ars Futura] – Vižljast u napadu, agresivan u obrani, danas je bio posebno inspiriran. I za drugi i za treći gol je nanizao kompletnu obranu BD-a dok je kod prvog gola iskoristio vratarevu igru u polju i trasirao pobjedu Future.

Krešimir Tadić [Adacta] – Danas je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pospremio otpadak za početno vodstvo, dobro odrađivao obrambene zadatke. Na kraju nesebično poslužio Catelu za potvrdu teške pobjede protiv Ringoela.