Možda se čini daleko, ali najvažnije je da su našem ocjenjivačkom sudu još ‘svježe’ predstave igrača u sedmom kolu OŽUJSKO MNL FFER 22. Kolo koje je prošlo bez nekih (prevelikih) iznenađenja u Skupini A obilježila je visoka pobjeda SM Ringoela koju možemo zvati iznenađenjem, a u kojoj je palo čak dvanaest pogodaka, dok je u odmah sljedeća utakmica protekla bez pogodaka, ponajviše zahvaljujući Hrvoju Rihtariću i Ivanu Kenfelju. ‘Za dlaku’ je Rihtarić pobijedio u utrci za golmana kola, ponajviše zato jer je Megatonova obrana bila dosta šuplja, a i istaknuo se u posljednjim minutama susreta spasivši svoje suigrače od gotovo sigurnog poraza.

Hrvoje Rihtarić [Tiskara Dinsar CB Tinel – Megaton] – već smo u predgovoru rekli sve. Hrvoje je najzaslužniji da je ova utakmica završila podjelom bodova. Još da ima učinkovitiji napad..

Ante Radović [SM Ringoel] – SM Ringoel je napravio veliki posao. Među najistaknutijima su bili strijelci Radović, Juričić i Kolobara, no dva pogotka Radovića u otvaranju susreta su odlučila da ga promoviramo u petorku kola.

Jakov Kolega [Plavi Mjesec] – I s Jurajom Nemanićem na golu, Plavi Mjesec je svladao Inxelo Technologies, a Jakov Kolega je zabio hattrick. Sasvim dovoljno za petorku kola.

Dario Markić [Adacta] – Iako je, čini se, Markić zabio tek dva nevažna gola na kraju susreta, prava istina je da Markić terorizirao obranu Optinove od početka susreta, no tek je na kraju susreta se uspio upisati u listu strijelaca. Ne moramo ni reći koliko je Markić bitan Adacti, a kad je ovako raspoložen onda malo tko u ligi može parirati.

Michel Čurčić [Je Zakon] – Hattrick iznimno raspoloženog Čurčića bio je prevelik zalogaj za Cvjetno. Čurčić je već u prvoj minuti ‘načeo’ plave, a krajem susreta je sa svoja dva pogotka zaključio stvari.