Osmo kolo OŽUJSKO MNL FFER 22 obilježio je najbolji pojedinac Luke Ploče d.d. ove sezone, Neven Zonjić, pet pogodaka i to protiv Adacte je učinak vrijedan divljenja, koji se ne sreće tako često. Iako je susret Ars Future i Plavog Mjeseca ‘iznjedrio’ Natka Kvakana kao najboljeg golmana kola, dugo je bio aktualan Darko Kundović [OptimIT] koji je silom prilika zamijenio Filipa Dragosavca na golu Pule GlobalLogic i svojim obranama osigurao bod OptimIT-u.

Natko Kvakan [Ars Futura] – strašan meč smo vidjeli između Ars Future i Plavog Mjeseca. U napadu su dar-mar radili Stipe Vujić i Mate Čagalj, a obranom je ‘komandirao’ i dominirao Natko Kvakan, koji je uz Vlatkovića sigurno jedan od najboljih golmana ove sezone.

Filip Žigun [SM Ringoel] – samo pogodaj u posljednjoj minuti za veliku pobjedu SM Ringoela Žigunu bi bilo dosta za prestižnu nagradu, no i činjenica da je Žigun jedan od najboljih pojedinaca u ‘preporođenoj’ momčadi daje nam za pravo da ga svrstamo u petorku kola.

Neven Zonjić [Luka Ploče] – već ‘opjevan’ u predgovoru, bio je konstantna opasnost za Adactin gol. Ovaj put mu je na ruku malo išlo što nije bilo niti pravog vratara, ali svejedno pet od šest golova je više nego zasluženo za petorku kola.

Danijel Dekanić [Futsal Cirkus] – od početka natjecanja vidljivo je da je Dekanić donio dodatnu kvalitetu u ekipu Cirkusa, a utakmicu 8. kola je prelomio s dva lijepa udarca izvana i donio ‘Cirkusantima’ puni plijen.

Mirza Mešić [Cvjetno Pinkdroids] – svima koji će reći da četiri gola protiv Microblinka i nisu neko ostvarenje predlažem da probaju napraviti isto. Mirza je u mediokritetnoj (za sada) sezoni Cvjetnoj najsvjetlija točka.