U četiri utakmice osmine finala OŽUJSKO MNL FFER 12, bilo je dosta onih koji su se istaknuli. Možda bi neki drugi objektivni promatrač uperio prst u nekoga drugoga, no mi smo se odlučili da je ovih pet imena obilježilo osminu finala;

Antonio Vuk (Pula Gladiators) – pričuvni golman MNK Alumnusa još jednom je pokazao koliko vrijedi ovoj momčadi. Kada je Anthony Knežević prešao u Bubanj, mnogi su predviđali krah Pule, no Meden je uspio “izmisliti” golmana ponovno, doveo je Vuka koji je konstanta na Pulinom golu.

Filip Ukalović (Adacta) – nije bio primjer savršenog suigrača, ušao je nervozno i nesigurno u utakmicu, te je tu svoju nervozu prenosio i na suigrače. No, “skulirao” se kada je to bilo najpotrebnije, u vrlo delikatnoj situaciji za Adactu povukao je svoju ekipu do pobjede. Bez Zorića, Sigurnjaka i Tomića Adacta jednostavno niie bila ona prava, ali je Ukalović preuzeo na sebe breme vođe i pokazao da je igrački stasao u odnosu na sezone kada se prvi put pojavio na MNL FFER, u istom dresu kao i protivnici u osmini finala.

Nader Salameh (Estare Culto) – znali smo da će upravo Nader biti posebno ispririran protiv svoje bivše momčadi, Hennessy-a. Iako im je Radoš olakšao posao, Nader je sa svoja dva pogotka usmjerio utakmicu kamo su “crni” to priželjkivali.

Saša Ledinščak (Bubanj) – vjerojatno je nešto bilo u tom ponedjeljku jer je i popularni Ledo isijavao nervozu. No “skulirao” se u dva navrata kad je to bilo najpotrebnije, a i s(p)retno je asistirao Coti za izjednačujući pogodak.

Josip Grubeša (Pula Gladiators) –  Još jednom je potez Grubeše bio “zlata vrijedan” za Pulu. Njegov gol glavom za preokret protiv FKIT-a prelomio je utakmicu. Iako cijela Pula djeluje kao složna klapa, Grubeša se istaknuo golovima, kao što je bio slučaj u osmini finala.

 

Mislite li da smo nekoga zaboravili? Napišite u komentar članka vaše mišljenje!