Vjerojatno još uvijek “toćate” noge u moru ili bazenu dok čitate ove retke, no treba razmišljati i o budućnosti. A bliska budućnost nam osim preznojavanja u fakultetskim klupama nosi i petnaesto izdanje OŽUJSKO MNL FFER. Martinovka nas čeka, njen parket čeka u prvom redu one najsjajnije, prošlosezonskog pobjednika, Adactu, ali i ostale pretendente za naslov. I službeno otvaramo prijave za novu sezonu Malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva, jer ćemo ove sezone početi nešto ranije, kojh tjedan dana prije, kako bi izbjegli gužvu oko božićnih i novogodišnjih blagdana, ali i spriječili kasni završetak sezone. Kao i prošlih sezona, sretni smo što će i ova sezona nositi u svom imenu ime najbolje pive u Hrvatskoj, dobro nam poznatog Ožujskog piva. U jubilarnoj, 15. sezoni donosimo vam novost u obliku nove aplikacije, koja će ovog puta biti dostupna kako i za Android, tako i za Apple-ov operativni sustav za smartphone-ove. Na našoj facebook stranici smo već krenuli s nagradnim igrama u povodu 15. izdanja lige.

Prijave traju do srijede, 23. rujna 2015. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Cijene kotizacije su nepromijenjene, kao i uvjeti za “strance”. Kotizacija za OŽUJSKO MNL FFER i dalje iznosi 2500 kn, dok će i dalje tri “stranca” moći nastupati za svaku momčad u OŽUJSKO MNL FFER 15. Kotizacija će se kao i prošlih sezona moći platiti u dvije rate, dok ćemo gotovo je sigurno, ponovno imati “goste”, kao što smo prošlih sezona imali FKIT i Futsal Pravo. Dodali smo mogućnost kupovanja i sportske opreme s dodatnim popustom u trgovinama koji su naši partneri, tako da se jeftino, ali i kvalitetno možete prezentirati u jubilarnom izdanju.

Ponavljamo, želite li prijaviti svoju momčad, to možete napraviti do srijede, 23. rujna 2015. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.