Iako je bio naš “plan” kako će na veliku Završnicu Favbet gradskih liga ići pobjednici OŽUJSKO MNL FFER 25 i 26, postalo je jasno kako će se OŽUJSKO MNL FFER 26 ipak morati završiti nakon termina završnice gradskih liga, tako da je odluka organizatora postala lagana. Na završnicu Favbet gradskih liga ići će finalisti OŽUJSKO MNL FFER 25, odnosno pobjednik i drugoplasirani 25. sezone OŽUJSKO MNL FFER. Osim toga dobili smo i termine završnice.

Završnica će će se održati od 30.7.2021. – 31.7.2021. u Puli. Više je razloga zašto su se organizatori završnice odlučili za Pulu, no onaj najvažniji je taj da je lanjski osvajač iz tog grada i lige. Ideja je da osvajač nosi završnicu u svoj grad. Naravno ukoliko ta gradska liga odbije organizaciju završnice, završnica će biti u nekom drugom gradu. Ove godine se organizator obvezao osigurati smješta smještaj svim ekipama osigurati za dvije noći nebitno dali prošli ili ispali prvi dan. Tako da će organizator završnice pokriti trošak 12 igrača i voditelja ekipe.

Sistem natjecanja će biti jednak kao i prošle godine. Kup sistem koji kreće od 1/8 finala, koja će se igrati u petak 30.7., dok je završnica u subotu 31.7. sa 1/4 finalom u jutarnjim satima, a samom završnicom u večernjim satima. Razlika će ove godine biti samo ta što će polufinalisti (ako osiguraju odlazak na završnicu) biti odmah raspoređeni na suprotne strane ždrijeba. Ostatak ždrijeba će biti poludirigiran, što znači da ćemo gledati samo da se izbjegnu susreti između ekipa iz istih liga u 1/8 finala. Sve propozicije i upute će predstavnici OŽUJSKO MNL FFER dobiti na vrijeme.