Nakon što smo u prošlom postu objasnili kako ćemo od sljedeće sezone računati kotizacije za novu sezonu (ali i ostale, nadamo se), red bi bio da novim postom otvorimo i službeno prijave za novu sezonu, OŽUJSKO MNL FFER 28. Prošlosezonski ligaški sistem se pokazao kao fantastičan, te je pružio osvježenje i novost, tako da ćemo pokušati ostati na njemu, ukoliko to prijave budu dopuštale. Sigurno ćemo i uvažiti neke prošlosezonske prijedloge kako bi sistem, ali i natjecanje bio što pravedniji i bolji.

Ono što je zasigurno najvažnije za sudionike je da su Ožujsko pivo i FavBet kladionica ponovno s nama, te osiguravaju dodatnu motivaciju za sve sudionike natjecanja. Pripremamo i nove nagradne igre koje će osigurati da svi sudionici, ali gledatelji i pratitelji društvenih mreža ne ostanu praznih ruku. Podsjetimo, Prošle sezone Cvjetno 9y.co je završio natjecanje “bogatiji” za 7.000,00 kn, Kako to?! je ponovno osvojio drugo mjesto i 2.000,00 kn, a Plavi Mjesec je za treće mjesto se “osladio” s 1.000,00 kn. Cvjetno 9y.co kao pobjednik 27. sezone, te Plavi Mjesec kao pobjednik 26. sezone OŽUJSKO MNL FFER su sudjelovali na velikoj završnici FavBet futsal liga, gdje su, nažalost, oboje završili natjecanje već na prvoj stepenici.

Kao i prošle sezone, i ove nećemo imati ograničenja u broju stranaca, no primjenjivati će se ograničenja u broju igrača koja su spominjali u prošlom postu.

Prijave traju do srijede 14. rujna 2022. ili do ispunjavanja uvjeta za natjecanje. Kako ste već vidjeli, prvak iz prošle sezone, Cvjetno 9y.co je i službeno prijavljen, tako da već imamo jedno mjesto manje! Prednost za prijavu i natjecanje imaju momčadi iz prošle sezone. Upiti i preliminarne prijave se mogu obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.