Nema odmora za OŽUJSKO MNL FFER! Nakon što smo se proveselili u SC Fairplay na prvoj završnici MNL FFER izvan dvorane Martinovka nakon SC Fusio, već je red došao da najavimo prijave za novu, 24. sezonu OŽUJSKO MNL FFER! Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva ponovno je postavila neke nove standarde i pomaknula ljestvicu kvalitete tako da je gotovo nemoguće predviditi pobjednika! Generalni sponzor MNL FFER-a ostaje Ožujsko Pivo, te će i sljedeće dvije sezone Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva zvati OŽUJSKO MNL FFER!

Iako smo tek završili s natjecanjem, već je vrijeme da najavimo novu sezonu, za koju planiramo da započne 26. siječnja 2020. godine. Da, već je 2020. godina, a mi smo “na put” krenuli davne 2008.! S ovako ranim početkom ćemo, nadam se izbjeći ispitne rokove, ali i vrućine koje su postale realnost u Martinovki. Sve one dobre stvari iz proteklih sezona i godina će naravno ostati, a već sada pozivam momčadi koje će se prijaviti da sudjeluju u kreiranju Propozicija koje će omogućiti momčadima najoptimalnije natjecanje. Naravno, sve to ćemo moći jedino na tehničkom sastanku uoči početka lige!

Broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn.

Kotizacija za “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi ostaje jednaka kao i prošle sezone, 3200kn. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge (DSR LIGE I TURNIRI), na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

Kako ne bi došli u probleme s vremenom, OŽUJSKO MNL FFER 24 će startati u nedjelju, 26. siječnja 2019. godine. Prijave će trajati do SRIJEDE, 22. siječnja 2020. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.