Jesensko-zimska sezona OŽUJSKO MNL FFER-a je dosta dugo trajala tako da će odmor do nove sezone biti rekordno kratak. Šesnaesta sezona OŽUJSKO MNL FFER je pred vratima, a putem predprijava za natjecanja dobili smo već lijepi broj prijavljenih za novu sezonu. U prošloj je Adacta pokazala da je trenutno neprikosnoveni vladar MNL FFER-a, odnijevši naslov i bez ponajboljih igrača, Matije Catele i Duje Limića. No, neke momčadi prolaze redizajn, spominju se transferi, a organizatori će s “novom krvi” pokušati “začiniti” šesnaestu sezonu. Imena vam nećemo otkriti, no sigurno je da će vam biti jako zanimljiva. Na našoj facebook stranici možete pronaći neke zanimljivosti, transfere kao i ostale “pikanterije” vezane uz natjecanje.

Prijave traju do srijede, 9. ožujka 2016. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Cijene kotizacije su nepromijenjene, kao i uvjeti za “strance”. Kotizacija za OŽUJSKO MNL FFER i dalje iznosi 2500 kn, dok će i dalje tri “stranca” moći nastupati za svaku momčad u OŽUJSKO MNL FFER 16.

Ponavljamo, želite li prijaviti svoju momčad, to možete napraviti do srijede, 9. ožujka 2016. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.