Još su jučer momčadi na pulskoj Verudeli bili u utrci za nagradnim fondom od 80 tisuća kuna, a danas već najavljujemo novi pohod na isti iznos. FavBet kladionica i u dvadeset i šestoj sezoni OŽUJSKO MNL FFER će osigurati novčane nagrade najboljim momčadima lige, te će omogućiti najboljoj momčadi odlazak na Završnicu futsal liga, gdje će se ponovno, u društvu najboljih momčadi Hrvatske boriti za vrijedne novčane nagrade. Prošle sezone vrijedne novčane nagrade su odnijele tri prvoplasirane momčadi. Podsjetimo, aktualni prvaci, momčad minus5 odnijela je novčanu nagradu u iznosu od sedam tisuća kuna, dok su se drugoplasirana (Skil) i trećeplasirana (Plavi Mjesec) morale zadovoljiti s dvije, odnosno tisuću kuna.

Ožujsko pivo i dalje je zaštitni znak MNL FFER. Najbolje, najpoznatije i sve naj-pivo u Hrvatskoj i dalje će osiguravati da se igrači OŽUJSKO MNL FFER osjećaju odlično i da uživaju u najboljoj sporednoj stvari na svijetu!

Odredbe o “strancima” na ligi i dalje ostaju. I dalje oni “stranci” koji imaju dugogodišnji “staž” igrajući MNL FFER imaju prava igranja kao i student s Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Nije važno ako tih osam sezona nisu bile u kontinuitetu ili je stranac nastupao za više momčadi. To znači, da iako je s drugog Fakulteta, on neće ulaziti u “kvotu stranaca”, već će se voditi kao FER-ovac. Za takvog igrača neće biti potrebno dokazivati njegovu novu ulogu, no ukoliko organizator ili neka druga momčad to zatraži, voditelj njegove momčadi će morati dokazati njegovo sudjelovanje u barem osam sezona MNL FFER.

Broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije, koja ostaje jednaka kao i proteklih sezona. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn.

Kotizacija za “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi ostaje jednaka kao i prošle sezone, 3200 kn. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge (DSR LIGE I TURNIRI), na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

Kako ne bi došli u probleme s vremenom, OŽUJSKO MNL FFER 26 će startati u nedjelju, 19. rujna 2021. godine. Prijave će trajati do SRIJEDE, 22. rujna 2021. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.