Nakon što smo obavijestili naše dosadašnje ekipe, kao i vas, o “promjeni prebivališta”, red bi bio da otvorimo prijave za sve! Kako ste i već pročitali, naša nova lokacija održavanja utakmica bit će Velesajam (NC Šalata), a početak natjecanja zakazujemo za 10. rujna 2023. Kako je interes iznimno velik, zasigurno neće biti odgode, već zbilja planiramo da se prva lopta u NC Šalata u natjecanju OŽUJSKO MNL FFER 30 zarola 10. rujna 2023. s početkom u 16.00h. Što znači da su prijave otvorene do srijede, 6. rujna 2023. A već dan kasnije ćemo imati ponovno tehnički sastanak.

Kao što smo napisali u e-mailu, ne želimo biti još jedni koji ćemo bezrazložno dizati cijene i tako dodatno opterećivati ionako skroman studentski džep. Kao i prošle sezone, kotizacija će ponovno biti vezana za broj igrača. Kotizacija za 10 igrača će iznositi 300€ (+naknada za plaćanje preko žiro-računa udruge (10%)). Svaki dodatni igrač koštat će ekipu 30€ (+naknada za plaćanje preko ziro-računa udruge (10%). Tako da će puna kotizacija za 14 igrača iznositi 420€.

No, ponovno ćemo imati kao i prošle sezone; pravilo dodatnih igrača iznad brojke 14. No, u tom slučaju, svaki sljedeći (15., 16., 17. itd), deaktivirat će jednoga igrača iz postojećeg rostera. Isto tako, svaki i ovako dodatni igrač (koji mijenja postojećeg igrača na rosteru) koštat će ekipu dodatnih 30€ (+ naknada za plaćanje preko žiro-računa udruge (10%)). Dodatni, zamijenjeni igrač, neće se moći ponovno zamijeniti s onim koji ga je zamijenio, te je nemoguće da on ponovno stekne pravo igranja za tu momčad, tako da je brojka “eligible” igrača uvijek na maksimalnih 14. S obzirom da ste prošle sezone se pridržavali ovoga i kako nije bilo zabune, vjerujemo da i ove sezone neće biti drukčije.

Mogućnost koju nitko nije iskoristio prošle sezonem a vrlo je zanimljiva je i mogućnost trade-a, odnosno dodavanje igrača nakon ligaškog dijela natjecanja. Igrač se i dalje može prijaviti na doslovce zadnjoj utakmici ligaškog dijela prvenstva. Tako će biti i ove sezone, samo što će mogućnost za igranje u playoff-u sada dobiti i igrači koji sa svojim ekipama nisu uspjeli ući u playoff. U tjednu između završetka ligaškog dijela i početka doigravanja ekipe koje ulaze u playoff će doslovno moći uzeti koliko žele igrača iz ekipa koje nisu ušle u playoff. Naravno, uz poštivanja maksimalnog broja igrača i plaćanja kotizacije za njih.

Upiti i preliminarne prijave se mogu obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela +385.99.849.2073 gdje možete dobiti i bilo koju informaciju vezanu uz natjecanje.