Treća prijavljena momčad na OŽUJSKO MNL FFER 23 je Cvjetno Pinkdroids! Dobro poznata momčad, koja je tijekom sezona mijenjala roster i nadograđivala se, u protekloj sezoni je unatoč odličnom rosteru podbacila. Ususret novoj sezoni, provjerili smo kod Vedrana Škorića, dobro poznatog “lika” OŽUJSKO MNL FFER što je bio uzrok tome i što spremaju za novu sezonu.

Vedrane, prošla sezona je ispala neuspješna, iako je puno obećavala? Što misliš, koji su razlozi bili tome?

Glavni razlog je taj što nismo bili standardni. Tijekom cijele sezone smo se skupljali “na knap” te stoga nismo uspjeli uhvatiti nekakav kontinuitet igara. Budući da niti ja nisam bio redovit (posipam se pepelom), sa strane je izgledalo kao da nam nedostaje gladi za pobjedom što se vidi po tome da smo primili gotovo najviše golova u ligi i od kada nastupamo

Kad bi nekoga morao istaknuti, koga bi istaknuo da je zadovoljio prošle sezone? Jel bilo takvih uopće?

Teško je nekoga istaknuti kada smo kao ekipa djelovali dosta loše i mlako. Ovako individualno mogu reći da nam se Mirza pokazao kao pojačanje u napadačkom dijelu igre. U obrani je malo plivao, ali možemo mu progledati kroz prste budući da je naučio da netko mora trčati i za Hrška u obrani.

Okrenimo se idućoj sezoni. Gazda “Slepi” je osigurao nastup, kakvi su planovi za ovu sezonu?

Planovi su kao i uvijek. Utakmica po utakmica. Za početak proći do lige za prvaka, a ako uđemo u nekakvu seriju napad na mjesta koja vode direktno u polufinale. Bit ce teško jer je liga iz sezone u sezonu sve kompetitivnija, ali želja i ambicije su da opet probamo doći do same završnice pa ako se poslože karte i osvojiti:)

Imate kakvo iznenađenje ili pojačanje u rosteru ove sezone? Jer, realno imate kvalitetna imena na popisu, ali očito to nije dovoljno?

Kako sada stvari stoje ekipa ce biti ista kao i prošle sezone. Slažem se da je ekipa kvalitetna, ali za iskorak ce nam za početak trebati standardnost i dolasci na tekme. Ako pristup bude pravi ne sumnjam da ćemo biti bolji nego prošle sezone. Istina je da se pregovaralo i pregovara s nekim igračima tako da ostavljamo otvorena vrata za 1 do 2 pojačanja prije nego krenemo na pripreme na Bjelolasicu.

Hvala Vedrane na ugodnom razgovoru.