Kao što smo već obavijestili prijavljene momčadi; ostalo nam je obavijestiti još možda one neodlučne momčadi. A to je kako imaju još sedam dana za prijavu momčadi za 14. sezonu OŽUJSKO MNL FFER! Novi “deadline” za prijavu je srijeda, 11. ožujka 2015. dok je već sad poznat termin Tehničkog sastanka OŽUJSKO MNL FFER XIV; 12. ožujka u 17.30h u prostorijama HRFutsal.com Zagreb/Alumnusa u dvorani Martinovka. Kako imamo dovoljno vremena za organiziranje, molim voditelje momčadi da nazoče sastanku.

Za sve one neodlučne, stojimo na raspolaganju, putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Cijene kotizacije su nepromijenjene, kao i uvjeti za “strance”. Kotizacija za OŽUJSKO MNL FFER XIV i dalje iznosi 2500kn, dok će i dalje tri “stranca” moći nastupati za svaku momčad u OŽUJSKO MNL FFER XIV. Kotizacija će se kao i prošlih sezona moći platiti u dvije rate, od kojih se barem jedna mora platiti po prijavi momčadi.

Ponavljamo, želite li prijaviti svoju momčad, to možete napraviti do srijede, 11. ožujka 2015. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve ostale informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.