Ponukani molbama nekih ekipa za još jednim tjednom za bolju organizaciju i start lige, a moramo priznati kako bi i nama dobro došao još jedan tjedan više, odlučili smo produljiti rok za prijavu momčadi, a shodno tome i početak OŽUJSKO MNL FFER 23! Novi rok za prijavu momčadi je do 11. rujna 2019. Tehnički sastanak će se održati dan kasnije, u četvrtak 12. rujna 2019. godine, dok će se prvo kolo OŽUJSKO MNL FFER 23 igrati u subotu, 14. rujna 2019. god.

Ponovit ćemo i sve ono što smo se “dogovorili” i prvi put! Mijenjat ćemo loptu, pošto su smo se tako nekako i ‘dogovorili’ na kraju 22. izdanja, te ćemo promijeniti datum startanja lige. Ono što je naša želja, a sad smo dobili i mogućnost, je da završimo prije Božićnih i Novogodišnjih praznika, da se ‘rastanemo’ s ligom u svečarskom raspoloženju. Tu smo dobili mogućnost s terminima u SC Fairplay (Jazbina 150, Zagreb), koji će nam postati ‘zamjenska’ dvorana, pošto znate da je u prosincu nemoguće dobiti termine u Martinovki.

Nećemo “kemijati”, i dalje sve “super” stvari od prošlih sezona ostaju; tako da i dalje oni “stranci” koji imaju dugogodišnji “staž” igrajući MNL FFER imaju prava igranja kao i student s Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Nije važno ako tih osam sezona nisu bile u kontinuitetu ili je stranac nastupao za više momčadi. To znači, da iako je s drugog Fakulteta, on neće ulaziti u “kvotu stranaca”, već će se voditi kao FER-ovac. Za takvog igrača neće biti potrebno dokazivati njegovu novu ulogu, no ukoliko organizator ili neka druga momčad to zatraži, voditelj njegove momčadi će morati dokazati njegovo sudjelovanje u barem osam sezona MNL FFER.

Broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn.

Kotizacija za “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi ostaje jednaka kao i prošle sezone, 3200kn. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge (DSR LIGE I TURNIRI), na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

Da ponovimo, OŽUJSKO MNL FFER 23 će startati u subotu, 14. rujna 2019. godine. Prijave će trajati do SRIJEDE, 11. rujna 2019. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.