Nakon što smo opetovano zamoljeni od strane ekipa pa produžimo prijave za devetnaestu sezonu OŽUJSKO MNL FFER, odlučili smo udovoljiti zahtjevima i pomaknuti rok za prijavu momčadi na 11. listopada 2017. godine. No, to je sigurno jedino i posljednje pomjeranje rokova za prijavu, tako da si momčadi već mogu ubilježiti datume tehničkog sastanka, ali i prvog kola OŽUJSKO MNL FFER 19. Tehnički sastanak će se održati u četvrtak, 12. listopada u kasnopopodnevnim satima, dok je prvo kolo OŽUJSKO MNL FFER 19 na rasporedu u subotu, 14. listopada.

Dobili smo informacije kako su u procesu nastajanja dvije nove momčadi za OŽUJSKO MNL FFER 19, no isto tako kako ove sezone na parketima Martinovke nećemo vidjeti Grupu TNT. Hoće li se ta zla sudba obistiniti, ostaje nam za vidjeti, a mi se nadamo da će, ukoliko se i obistini, već u 20. sezoni vratiti u punom sjaju!

Podsjetimo, prijave će sada trajati službeno do 11. listopada 2017. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese ? mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela ?091.257.00.00. Sve ostalo možete pronaći na našoj web stranici.