U drugoj skupini dana, odnosno drugog kola, čvrsto prvo poluvrijeme gledali smo između OptimIT-a i Qualije. Sjajne akcije, ali bez pretjeranih prilika, no ipak jedna sjajna korner akcija od Medena preko Davidovića do Marija Crnčevića koji je u svom stilu loptu zakucao pod prečku. To je bio i jedini pogodak koji smo vidjeli u prvom poluvremenu. Sjajno otvaranje drugog poluvremena od strane OptimIT-a i već nakon minute igre na semaforu je 1:1. Prekrasna lopta u šesterac Knezića koju je Lukačević pospremio u donji kut Gradinščakova gola. Qualiju je ovaj rani gol razbudio te odgovaraju jednom sličnom lijepom kombinacijom. Asistent je također u svom stilu Marko Andrić, dok Šteko zakucava loptu pod prećku. Qualia kao da je ubacila u brzinu više te visokim presingom Meden i Čurčić uzimaju loptu na protivničkih desetak metara te potonji proslijeđava loptu Crnčeviću koji špicom zabija svoj drugi pogodak na utakmici. Nedugo nakon toga Lovreković obilazi i golmana, ali iskosa pogađa samo vratnicu. Par napada kasnije i OptimIT je uzdrmao prečku te je opasnost otklonjena. Konačni rezultat bio je 1:3.

Izrazito dinamično prvo poluvrijeme druge utakmice skupine nije bilo posebno efikasno. Puno trke smo vidjeli na obje strane i tek par pokušaja koji su završili izvan okvira gola ili u bloku obrambenih igrača. Prvo poluvrijeme obilježila je izrazito čvrsta igra sa sedam sviranih prekršaja. U drugom poluvremenu se nastavilo s čvrstom igrom s obje strane i bez previše izrazitih prilika. Par ipak moramo izdvojiti, a to je promašaj Halužana koji je u stilu Sivonjića zaustavio na crti loptu koju je uputio Zrnčić, prečku koju je uzdrmao Zrnčić te potom i stativa Hadžiabdića. Tako je ova utakmica završila bez ispaljenog metka.

Nova momčad u natjecanju je sjajan tempo nabila u ovoj utakmici te je nakon vremena sve i naplatila. Nakon desetak minuta trčanja i napada na obje strane jedna sjajna lopta na drugu stativu pretvorena je u vodstvo od strane Martina Oreča. Minutu kasnije i na semaforu gledamo 2:0. Ponovno je tu Oreč, koji je bio pokretač svih napada momčadi Kako to bio kod lopte, ali su mu loptu izbili igrači Microblinka, a akciju prati Miho Miljanović i špicom pogađa bliže rašlje. Nakon predaha i u drugom poluvremenu smo gledali istu sliku. Moćnija momčad Kako to je kontrolirala igru i u drugom poluvremenu te su jednom brzom kontrom otišli i na 3:0. Strijelac je bio Ivan Marković. Dvije minute poslije i još jedna lopta je u Paljkovoj mreži. Prekrasan dupli pas Zemana i Tonija Miljanovića, potonji je vrhom tenisice poslao u suprotni golmanov kut. To je ujedno bio i konačni rezultat susreta.