Što reći za Futsal OptimIT. Uvijek “tu negdje”, borba za vrh, vodeći nakon prvog dijela, kandidat za sami vrh.. a onda, završnica iz noćne more. Tako je nekako slično izgledala i prošla sezona, no uspjeli su izvući to 3. mjesto i skinuti prokletstvo četvtog mjesta. No, Kristijan Rebernišak i Tomislav Lepoglavec ne posustaju te i ove sezone napadaju sami vrh. Tomislav je odgovorio na par kratkih pitanja;

 

Kako ste zadovoljni kao ekipa s prošlom sezonom?
S prošlom sezonom smo napokon skinuli “proklestvo” četvrtih mjesta. Samim ulaskom u Final Four možemo reći da smo ostvarili cilj koji smo si zadali prije početka sezone. Cijelu sezonu smo odigrali konstantno na vrlo visokom nivou i kao “ekipa broj 1” smo ušli u taj Final Four. Ipak možemo žaliti što nismo bolje iskoristili priliku koja nam se pružila u polufinalu, ali naučili smo nešto iz toga i nadamo se boljem.

Kako si zadovoljan s vlastitim predstavama prošle sezone?
Zadovoljan sam kako sam odigrao kao i kako je odigrala cijela ekipa. Ima tu još mjesta za napredak.

Koje su stvari koje ste popravili kao momčad, a na kojim još morate raditi?
Definitivno stvar koju moramo naglasiti svi skupa u ekipi je obrana koju smo igrali izuzetno dobro. Primili smo najmanje golova i ako tako bude i ove sezone možemo svi skupa biti zadovoljni. Morali bi poraditi na izlasku iz presinga, što je evidentno kad nas kvalitetna ekipa napadne.

Jeste li napravili kakve promjene, ako je tko otišao zašto je otišao i tko je došao?
Još smo u fazi građenja momčadi, ali radimo na tome da dovedemo igrača koji bi mogao biti prevaga u ključnim trenucima.

Što očekujete od ove sezone? Koje mjesto bi vas zadovoljilo?
Dobru igru u obrani i napadu, rezultat će doći sam po sebi.

 

Futsal OptimIT