Treće kolo OŽUJSKO MNL FFER  nam je uvelike ponudilo ono što smo i očekivali, bez prevelikih iznenađenja Uostalom i MNL FFER kladionica to dokazuje jer smo konačno dobili pobjednika. No, krenimo ispočetka. Hennessy je dobio u trećem kolu težak posao. Nakon početna dva susreta i “utrženog” jednog boda, teško su se mogli nadati bodovima protiv Adacte koja je i sama bila ponižena “sedmicom” protiv Kapsch Pule. Ipak, Hennessy je bolje ušao u utakmicu te poveo preko Vukovskog (na slici dolje) u 6. minuti. Adacta je odmah odgovorila presingom, ali siguran na golu je bio u prva dva kola već spomenuti Ježić. Pavao Ježić je ipak potpisao kapitulaciju pred Markićem koji je odmjerenim udarcem početkom drugom poluvremena uspio izjednačiti. Adacta se nije zadovoljila jednim bodom već je u 26′ brzim i pametnim izvođenjem auta Catela pronašao Kristiana Lalića na drugoj stativi kojem nije bilo teško Adactu dovesti u vodstvo. Hennessy je probao izjednačiti, no to su bili jalovi pokušaji koji su rezultirali samo primljenim pogotkom kojem je redatelj Zorić. Puno drukčiju utakmicu gledali smo u dvoboju Amaterskog nogometa i Kapsch Pule. Pula je u drugoj brzini svladala brucoše i slavila rezultatom 4:1. Strijelci za Puljane su bili Grubeša (2), te Živolić i Džapo.

Susret HRClouda i Jokera je ponovno vratio zanimljivost na parket Martinovke. Hržić je doveo HRCloud u vodstvo u sedmoj minuti utakmice. No, Jokerovci su uspjeli u samo 23 sekunde prije odlaska na odmor preokrenuti utakmicu. Najprije je Živko izjednačio rezultat, da bi Puškar odveo momčad na poluvrijeme s vodstvom. U nastavku slična priča, ovoga puta je Živković uspio izjednačiti rezultat, no Živko (na slici dolje) je ponovno izvukao kestenje iz vatre. S dva pogotka i asistencijom uspio je odvesti utakmicu u mirnu luku zajedno s tri važna boda za Joker.

Trebao je to biti derbi Skupine, no nije bilo puno od derbija. Tomislav Lepoglavec je najprije završio kontranapad u prvom poluvremenu za sigurno vodstvo, da bi u nastavku susreta servirao “objed” za svog brata, M. Lepoglavca kojem nije bilo teško dovesti rezultat na pristojnijih 2:0. Da će biti pravo pojačanje, ali i da će unijeti dašak atrakcije u momčad Futsal OptimIT-a. ponovno je pokazao Vlado Mustač koji je “postarijeg” pauka poslao u bolnicu. Pokušalo je Pravo s golmanom igračem, no OptimiT je uzeo što je bilo na stolu i postavio konačan rezultat. 4:0.