Skupina A OŽUJSKO MNL FFER X ponudila je “kamilicu” na početku, da bi se razvilo u vatru na kraju. U premijernom dvoboju, Ljevar GTV je ubilježio poraz, no pokazali su kako se u njima krije dosta prostora za napredak. CROSYS je rutinski iskoristio zbunjenost nove momčadi i riješio utakmicu već u prvom poluvremenu pogotcima Šerića, Kolege i Perića. Do kraja susreta Ljevar je bio jako blizu pogotka, no nesreća i “Điđi” Andrić su ih spriječili da postignu premijerni pogodak u prvom nastupu. Ipak, Marko Ivanković je upisao autogol, na asistenciju Domagoja Magaša i konačnih 6:0.

Adacta je predstavila svoju momčad za ovu sezonu te je pokazala da je ozbiljnost na visokom nivou. Kao i inače, kad je u zapisniku, igrom ali i višim decibelnim sferama dominirao je Dario Markić, koji je i otvorio Adactin račun kod noog imena na MNL FFER-u, Tina Mohora. Iako se Zaštita Atest trudila pružiti više, više od visokog poraza (4:0) nisu mogli. Neuigranost je kumovala greškama u napadu i obrani i nasljednik Grupe TNT će trebati malo vremena za ponovno uigravanje.

OptimIT je predstavio “radnu” momčad koja će se boriti u svakoj utakmici. To su pokazali i u premijernom nastupu ove sezone. Obranom je zapovjedao Srećko Sušac, dok su napadački najviše pridonosili Matija Kovačić i Domagoj Živković. S druge strane VSITE je ponovno došao u “jedva dostatnom” izdanju, no i takav je predstavio dva nova imena, koja bi mogla biti zapamćena. Filip Lazov i Nikola Dropulić će itekako pridonijeti na kvaliteti VSITE-a. Pokazali su to i na prvom nastupu koji je nakon 30 minuta završio podjelom bodova, 1:1. Za dodatni bod se pobrinuo bivši golman Pjesnika, Stjepan Babić, koji je skinuo šesterac Lazovu i tako donio dodatni bod OptimIT-u.

U ljepotici kola, SofaScore je pobjedio VAR rezultatom 4:3. VAR je nastupio bez prvog golmana Solda, koji se čuvao na klupi za popodnevne obveze s Alumnusom, tako da su bili “osuđeni” na igranje s golmanom-igračem, kojeg je igrao Vlatko Brnić. No, premalo je strpljenja bilo u glavama VAR-a, koji je često griješio, a Miroslav Filipović i ostali su te poklone rado primali. Vratio se VAR iz rezultatske dubioze druugim pogotkom Lelasa u 25′, no dvije minute prije kraja susreta, Filipović krade loptu na svojoj polovici i lijepim lob udarcem prebacuje Brnića. Do kraja susreta, obrana SofaScore-a je visjela opasno, no uspjeli su se obraniti i upisati vrijednih tri boda.