Prva momčad koja se prijavila ove sezone, te osvojila nagradu, je momčad koju predvodi Mario Slepčević. Čim je izašla vijest o prijavama, Slepi me čekao ispred kuće s kotizacijom. Odmah sam posumnjao da GMNK Cvjetno sprema nešto veliko ove sezone, a to su nam u ovom razgovoru i potvrdili. Uspjeli su se pojačati, a značajno i oslabiti direktnog konkurenta, Atenzu Zoom Zoom.

Kako ste zadovoljni kao ekipa s prošlom sezonom?
Bomba! Malo nam je falilo da skinemo šampione u osmini i pojedemo sve do kraja. ‘ko zna što bi bilo da su penali odlučivali…

Kako si zadovoljan s vlastitim predstavama prošle sezone?
Predstave su bile u skladu s mogućnostima i uigranošću. Naravno, uvijek može bolje. Lopta je okrugla, a čovjek najviše napreduje kad igra s kvalitetnim suigračima protiv još kvalitetnijih protivnika, pa se nadam nekom napretku ove sezone poradi proširenog kadra.

Koje su stvari koje ste popravili kao momčad, a na kojim još morate raditi?
Timski duh se popravlja iz sezone u sezone, uigranost bi trebala porasti, a na istima će se što je više moguće raditi. Danas svi igraju nogomet i dodatno zalaganje će definitivno biti potrebno.

Jeste li napravili kakve promjene, ako je tko otišao zašto je otišao i tko je došao?
Koliko je meni znano još nitko nije odlučio napustiti redove GMNK-a, a doveli smo i dva nova FER-ovca, Hrška i Žnidu. Uz to smo se pojačali braćom Matošević iz Atenze. Vamos Zvone i Chago!

Što očekujete od ove sezone? Koje mjesto bi vas zadovoljilo?
Od ove sezone očekjemo manje ozljeda, više gajbi u svakom smislu, bolju atmosferu na tribinama, Miću Španera nikad nabrijanijeg. Nadalje, 0 (nula) golova u Šteherovoj mreži, mršavijeg Hrška, sebičnijeg Slepog, konstantniji tandem Žlija, pijanijeg Baju, nabrijanijeg Rapaića, hrabrijeg Pudlu, te bržeg Kranjčeca! Od braće Matošević očekuje se puno, možda čak i previše! Od Škorića se ne očekuje ništa osim da bude lep… Što se plasmana tiče, kažu dečki 3. mjesto! Kažem ja…šampioni!