Dosta je bilo odmaranja, krećemo s novom OŽUJSKO MNL FFER sezonom, točnije njenim 24. izdanjem. Kao što smo i rekli, krećemo ovog vikenda! A prije prvog kola, zna se što slijedi! Tehnički sastanak u kojem ćemo ždrijebati momčadi, predstaviti nove momčadi, odgovarati na vaša pitanja i porazgovarati o nekim bitnim stvarima vezanim uz sezonu! No, ovaj put, malo smo promijenili mjesto tehničkog sastanka. I ove sezone, bit će u “D” zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva, no ovoga puta na 1. katu u sobi D-152. Tamo ćemo u PETAK, 31. siječnja 2019. godine u 17.00h krenuti sa sastankom.

Kao i uvijek na tehničkim sastancima, odlučujemo o par “sitnica” vezanih za ligu, stoga pozivamo sve voditelje i zainteresirane da prisustvuju tehničkom sastanku, jer poslije sastanka više nećemo moći utjecati na propozicije i sustav. Osim “sitnica”, pozivam vas i da razgovaramo o možebitnim problemima, ali i mogućnostima za napredak koje liga ima. Sigurno imate konstruktivni prijedlog ili ideju koji želite podijeliti s nama.

Uz našu ligu je i dalje glavni pokrovitelj, Zagrebačka Pivovara i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite! Petak, 31. siječnja, 17.00, dvorana D-152, Fakultet elektrotehnike i računarstva! Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!