Još su tri dana ostala za prijavu posljednjih momčadi u devetnaesto izdanje OŽUJSKO MNL FFER! Vjerojatno i sami pratite našu facebook straniciu te kako se kreću prijave za novu sezonu, u kojoj ćemo promovirati par novosti u pravilima i bodovanju. Ako niste uspjeli “uhvatiti” promjene na našoj we stranici, predlažem da ih pogledate na ovim linkovima (I, II, III). Stoga pozivam sve voditelje i zainteresirane da prisustvuju tehničkom sastanku na kojem će se raspravljati o novim promjenama. Nakon što smo održali par sastanaka u “kući” našeg tehničkog sponzora, sada se vraćamo na naše staro mjesto; u zgradu “D” Fakulteta elektrotehnike i računarstva, točnije u dvoranu D260. Tamo ćemo u četvrtak, 12. listopada 2017. u 18.00 krenuti sa sastankom..

Uz našu ligu je i dalje glavni pokrovitelj, Zagrebačka Pivovara i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite! Četvrtak, 18.00, dvorana D260, Fakultet elektrotehnike i računarstva! Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!