Kao i inače, i prije završetka prijava za novu, dvadesetu sezonu OŽUJSKO MNL FFER, “plasirat” ćemo obavijest o mjestu održavanja našeg tehničkog sastanka. I ove sezone ćemo naš tehnički sastanak održati na starome mjestu, u zgradu “D” Fakulteta elektrotehnike i računarstva, točnije u dvoranu D260. Tamo ćemo u četvrtak, 15. ožujka 20178. godine u 19.00h krenuti sa sastankom.

Kao i uvijek na tehničkim sastancima, odlučujemo o par “sitnica” vezanih za ligu, stoga pozivamo sve voditelje i zainteresirane da prisustvuju tehničkom sastanku, jer poslije sastanka više nećemo moći utjecati na propozicije i sustav. Osim “sitnica”, pozivam vas i da razgovaramo o možebitnim problemima, ali i mogućnostima za napredak koje liga ima. Sigurno imate konstruktivni prijedlog ili ideju koji želite podijeliti s nama.

Uz našu ligu je i dalje glavni pokrovitelj, Zagrebačka Pivovara i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite! Četvrtak, 19.00, dvorana D260, Fakultet elektrotehnike i računarstva! Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!