Kao što smo razgovarali s Optinovom, tako smo i “pingali” Cafe Galeriju, također novake u ligi, koji su na malo teži način uvidjeli jakost OŽUJSKO MNL FFER. Sa samo jednom pobjedom u sedam susreta u Skupini A su posljednji na tablici, no Hrvoje Vidović, voditelj ekipe ne odustaje. Vidi potencijal ekipe i slaže se kako će s vremenom biti sve jači odhrvati se izazovima MNL FFER.

Hrvoje, nova ste ekipa na ligi. Apsolutno nitko ne zna otkud ste, kako ste se skupili. Pa daj nam malo opiši ekipu malo? Kako ste završili na OŽUJSKO MNL FFER?

Pa već smo dugo razmišljali o prijavi za ligu na MNL FFER jer smo čuli da je odlična i da igraju vrhunske ekipe. Kako volimo igrati po futsal pravilima, a i većina igra studentsku ligu baš u Martinovki, odlučili smo prijaviti ekipu. Neki igrači se znaju već dugo, dok smo neke dodali ovako sa strane, ali za početak smo zadovoljni. Treba nam još vremena da se uigramo i nadamo se da ćemo iduće sezone biti puno bolji i jači. Imamo dosta mladih igrača, uz nas starije, pa nam treba još utakmica i iskustva.

Kako ste se podijelili, odnosno uloge u ekipi? Tko je vođa ekipe, a tko preuzima ulogu u najtežim trenucima te koga bi označio prvom zvijezdom?

Pa ja sam voditelj i igrač, iako zbog puno obaveza nisam mogao biti uz ekipu. Tu je golman David Županić koji sve pokreće i koji ima veliku volju za igranjem i natjecanjem. On okuplja ekipu i uvijek je tu za sve dečke. Imamo super igrače, ali kao velikog potencijala izdvojio bih mladog Nikolu Pajalića.

U ligi se vidi da ste novaci. Igrate s puno amplituda. Kakvi su planovi do kraja lige za Cafe Galeriju?

Pa želimo odigrati pošteno.. izvući najbolje iz svake utakmice, kao što sam rekao, treba nam još iskustva i natjecateljskih utakmica, a probat ćemo do kraja osvojit što više bodova i što bolji plasman.