Već sljedećeg kola ćemo se “oprostiti” s nekim momčadima, odnosno s onima koji ove sezone neće vidjeti doigravanje. Stoga je to dobar povod za razgovor s igračima čije će momčadi završnicu OŽUJSKO MNL FFER 15 gledati s tribina Martinovke. Stoga smo odlučili prvi razgovor obaviti s onima koje nismo očekivali vidjeti na tribinama već u osmini finala OŽUJSKO MNL FFER 15, članom FKIT Tigrova.

Iako se to cijele sezone naslućivalo, sad je postalo očito da FKIT Tigrovi neće vidjeti doigravanje. Koji je uzrok tome? Prošlih sezona ste izgledali kao pretendenti za naslov, a ove samo kao blijeda kopija?
Da, ove sezone smo katastrofalno ušli u sezonu na OŽUJSKO MNL FFER, krenulo je loše od prve utakmice, nadali smo se da ćemo se probuditi, krenuti igrati bolje i skupljati bodove, ali nikako nije išlo. Jedina dobra partija koju smo ove sezone pružili u Ligi je protiv Futsal Optimita, gdje smo protiv odlične ekipe pokazali da možemo ako to želimo, međutim, nakon te utakmice smo opet pali i eto, nažalost nismo uspjeli izboriti prolaz u Ligu za Prvaka i naposljetku plasirati se u doigravanje. Mislim da nismo igrali toliko loše kako to tablica prikazuje, ali tako nam se poklopilo; nekad nedostaje malo sreće, u nekim utakmicama nas se ne skupi dovoljno da odigramo utakmicu na visokoj razini svih 30 minuta i jednostavno padnemo u završnici jer nemamo snage za odigrati cijelu utakmicu. Ipak, ostaje gorak okus jer mora se priznati da čak i tada možemo i moramo igrati bolje, jer mjesto nam je u doigravanju i borbi za medalje. Možda nam je trebao ovaj hladan tuš da sad još više zapnemo, uozbiljimo se na treninzima i sljedeće sezone se vratimo još jači u uključimo se u borbu za vrh.

Kratki osvrt na tvoje predstave? Nisi se “proslavio” ove sezone, iako se očekivalo da ćeš u nedostatku Miloševića ti povući? (statistika)
Ove sezone sam igrao loše, nezadovoljan sam i najradije bih je što prije zaboravio. Očekivao sam da ću više pridonijeti ekipi svojim igrama, međutim zakazao sam i sad moram nastaviti trenirati jače da sljedeće sezone nadoknadim s – nadam se – boljim partijama. Ne znam što se dogodilo, ali uklopio sam se u sivilo cijele momčadi. Ostali smo bez Tina koji nam je puno značio, bilo je teško bez njegovog znanja i iskustva, a ja možda još nisam bio spreman preuzeti njegovu ulogu, međutim, sljedeće godine ću biti iskusniji i nadam se da ću moći odigrati kako se to i očekuje.

Kako prognoziraš rasplet OŽUJSKO MNL FFER 15? Tko ce po tvom mišljenju osvojiti i zašto?
Završnica će sigurno biti uzbudljiva, kvaliteta momčadi se podigla, odlučivat će nijanse. U polufinalu bi se mogli nači Pula, Adacta i Futsal Optimit, a četvrti bi moglo biti neko iznenađenje..  Mislim da bi ove godine Pula mogla osvojiti, dečki su bili odlični i prije, a sad su se još pojačali s par dobrih igrača, tako da su moj favorit.

Na koga tipuješ da bi mogao osvojiti nagrade za najboljeg igrača i golmana? Tko bi po tvom mišljenju mogao odvesti svoju momčad do naslova?
U svakoj momčadi ima nekoliko igrača koji bi mogli osvojiti tu nagradu, Mislim da bi Andrić iz Futsal Optimita mogao povući svoju momčad jer je odličan igrač koji kad je raspoložen radi veliku razliku na terenu i vrlo ga je teško zaustaviti, a iz Pule bi to mogao biti Josip Grubeša, za kojeg se nadam da će u doigravanju pokazati sve ono što zna i što smo vidjali i prošlih sezona. Kao najboljeg golmana vidim Ivića iz Futsal Optimita, koji odlično brani i dosta je poboljšao Optimit.

555039_486859174701325_1815524805_n