Nismo zaboravili niti drugu Skupinu, odnosno Skupinu B. Red je bio da i tu popričamo s onima koji su 8. kolo dočekali kao vodeći na tablici. Izabrali smo Ivana Sobotu, koji je donio golmansko osvježenje u OŽUJSKO MNL FFER i koji je obranama uvelike pomogao SM Ringoelu da se njihovo ime spominje sa strahopoštovanjem. Stoga; Pozdrav Ivane, relativno ste veliko iznenađenje prvog dijela natjecanja. Kako si se našao s dečkima i kako ste se uopće skupili?
Pa ja sam iskreno bio nepoznanica svim suigračima osim Marijana. On mi je kolega na faksu i prije početka sezone pitao me bi li se priključio ekipi. Pošto volim braniti futsal, a i s njim sam ostvarivao dobre rezultate na drugim natjecanjima, prihvatio sam poziv.

Jeste li očekivali već u prvoj sezoni u ovom sastavu osvojiti prvo mjesto u skupini? Kako si zadovoljan ovim utakmicama do sada?
Iskreno, nismo očekivali ništa od ove sezone. Orijentirali smo se isključivo na svaku utakmicu posebno i pokušali ostvariti što bolji rezultat. Veoma sam zadovoljan našim predstavama, iako uvijek ima mjesta napretku.

Kako prognoziraš ostatak natjecanja? gdje se vidiš? Koji su vam ciljevi?
S ovakvom formom i željom, vidim nas u borbi za prva tri mjesta. Ciljevi su nam isti kao i tokom utakmica u skupini, tekma po tekma pa što bude.

Jesi možda gledao druge ekipe? Tko je po tebi favorit ove sezone? Tko vam je bio najteži protivnik u Skupini?
Nisam previše pratio druge utakmice, ali mislim da je Adacta najveća prijetnja za prvu poziciju, pogotovo u punom sastavu. Dobro ih poznam i mislim da će to bit najveća borba. U našoj skupini bi najviše istaknuo Cvjetno, koje isto tako može priuštiti glavobolje drugim ekipama.