Iako smo imali najbolju namjeru; brojne molbe studenata-igrača OŽUJSKO MNL FFER natjerale su nas da pomaknemo prijave i početak lige za 14 dana. Naime, u tijeku je obnova najvećeg studentskog smještajnog kapaciteta u Zagrebu, Studentskog doma na Savi, tako da su naši brojni studenti u problemima oko dolaska i smještaja u Zagrebu. Tako da gotovo svi čekaju posljednji trenutak kako bi što kasnijim dolaskom uštedili na smještaju. Stoga smo bili zamoljeni te u konačnosti pristali pomaknuti konačan deadline za prijavu petnaeste sezone OŽUJSKO MNL FFER na 7. listopada. Sada je jasno da će se prvo kolo OŽUJSKO MNL FFER 15 odigrati 10. listopada u večernjim satima. Ostalo je ostalo isto;

Podsjetimo, prijave traju do srijede, 7. listopada 2015. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Cijene kotizacije su nepromijenjene, kao i uvjeti za “strance”. Kotizacija za OŽUJSKO MNL FFER i dalje iznosi 2500 kn, dok će i dalje tri “stranca” moći nastupati za svaku momčad u OŽUJSKO MNL FFER 15. Kotizacija će se kao i prošlih sezona moći platiti u dvije rate, dok ćemo gotovo je sigurno, ponovno imati “goste”, kao što smo prošlih sezona imali FKIT i Futsal Pravo. Dodali smo mogućnost kupovanja i sportske opreme s dodatnim popustom u trgovinama koji su naši partneri, tako da se jeftino, ali i kvalitetno možete prezentirati u jubilarnom izdanju.

Ponavljamo, želite li prijaviti svoju momčad, to možete napraviti do srijede, 7. listopada 2015. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.