Ovaj smo razgovor vodili još prošlog mjeseca, no tek je sad došao na red da ga objavimo. Domagoj Vukadin, iako nije voditelj Grupe TNT, jedan je od “kamena temeljaca” ove momčadi, te se Grupa teško može zamisliti bez njega. Pa red je bio da popričamo s njim, o prošloj, pa i o oekivanjima u novoj sezoni.

Domagoj, još jedna sezona je iza nas. Da li možemo reći da je ovo najuspješnija sezona tvoje ekipe na OŽUJSKO MNL FFER?
Da, ova sezona je sigurno najuspješnija dosad iako smo i prošle sezone dogurali do polufinala. Uz polufinale, ove godine smo imali i najbolje pojedince lige – Fiću kao najboljeg golmana i Crnog kao najboljeg strijelca.

Mnogi “zli jezici” ako tako možemo reći su komentirali da ste do polufinala dogurali samo zbog dobrog ždrijeba. Kako to komentiraš?
Ždrijeb je mogao biti teži, ali cijelu sezonu igramo na visokoj razini te smo upisali samo dva poraza prije završnice – u skupini izgubili od Estare Culta i u ligi za prvaka od Adacte. Na kraju smo završili 4. u ligi za prvaka pa je i očekivati nešto lakši ždrijeb. Sve druge “jake” ekipe smo pobijedili ili najmanje X odigrali. Prošle godine smo u završnicu ušli čak iz lige za opstanak, a tad smo sigurno imali i teži ždrijeb.

Dugo vas gledam, ove, ali i proslih sezona imate strašne oscilacije, pa čak i u samoj utakmici. Što je uzrok tome? Od vrhunskih predstava do užasnih?
Dogodi se da ne dođu neki igrači pa je teško s jednom ili bez zamjene odigrati cijelu utakmicu, pogotovo jer ne treniramo. Druga stvar je u pristupu, nekad imamo osjećaj da ćemo lako riješiti utakmicu pa odemo kući praznih ruku.

Već si spomenuo Karagića i Crnčevića u odgovoru. Misliš li da mogu bolje sljedeće sezone? Tko je ove godine podbacio a tko napravio više od očekivanog?
Ne da mogu, nego i hoće bolje. Fićo se mora riješit cura i posvetit treningu, a Crni ne smije preskakat večere i to će biti dovoljno za uspjeh. Nije nitko posebno napravio više od očekivanog jer nam je timska igra najvažnija i znali smo da imamo dobre igrače.

Kako komentiraš prošlu sezonu? Dvoboje Adacta – mStart i Adacta – Estare? Je li Adacta apsolutni vladar OŽUJSKO MNL FFER ili ti vidiš nekoga tko bi mogao/trebao prekinuti njihovu vladavinu? Kako komentiraš pojedinačne nagrade prošle sezone?
Adacta i mStart su odigrali vrlo izjednačenu partiju te su pokazali odličnu igru i po mom mišljenju je to bilo finale prije finala. U finalu je Adacta suvereno kontrolirala igru, dok se Estare cijelo vrijeme tražio. Adacta je zasluženo osvojila i ovu ligu. Mislim da će ih teško netko srušiti s trona, pogotovo kad bi im svi igrači dolazili na utakmice Pojedinci su zasluženo osvojili nagrade. Fićo je cijelu sezonu odlično branio, Crni neumoljivo razarao ekipe, a Kajganić je uspješno predvodio ekipu cijele sezone do njihovog prvog finala

Hvala Domagoj, jel imaš kakvu poruku za ekipu ili od ekipe za sljedeću sezonu?
Nemamo ništa; osim svima sretno u sljedećoj sezoni!